pátek 31. prosince 2010

Cesta světla

Cesta světla je netradiční pohled na svět. Vychází z předpokladu, že všichni jsme celistvé bytosti, které na to jenom občas zapomínají, někdy více někdy méně. Bytosti hledající vlastní vnitřní Světlo a spojení se s vnitřním Božstvím, naší božskou jiskrou po mnoho a mnoho reinkarnací a životních cyklů.
Cesta Světla je tedy cesta objevování živého Boha v nás, vlastní živoucnosti, radosti a celistvosti. Poznání, že již jsme vším, že nemusíme nikam pospíchat, stačí jen být…..
To se snadno říká, ale již hůř dělá v naší uspěchané a náročné době, kde je třeba podávat výkony, vydělávat peníze, obstát při různých zkouškách tlaků společnosti s malým pochopením a soucitem. Jak to tedy udělat?
Cesta Světla je proces vnitřního pochopení a vnitřního bytí při plném a aktivním prožívání vnějších skutečností. Můžeš být aktivním manažerem či podnikatelkou. Pokud jsi naladěn na Světlo v sobě, můžeš dělat i aktivní činnosti s vnitřním klidem a rozvahou. Vně bude možná uragán událostí, ale Tvůj vnitřní pocit bude jako klidný větřík vanoucí mezi listy stromů.
Je to cesta sebepoznání, uchopení toho, kým skutečně jsi a využítí plného potenciálu Tebe samé/ho. Je to však také cesta zanechání toho, kým již nejsi a možná jsme ani nikdy nebyl/a, daleko za Tebou nebo u těch, kteří Ti řekli, že zrovna tímto máš být. Stáváš se pak svobodným/nou, Tvoje energie volně proudí na plné obrátky, máš spousty síly udělat mnoho věcí,
o kterých by se Ti dříve ani nesnilo a neunavuješ se věcmi, které vůbec není nutné dělat přestože si jim dříve věnoval/a mnoho pozornosti.
Dovol mi tedy Tě po této Cestě doprovodit. Kráčejme společně (já se budu učit od Tebe, Ty ode mě). Najděme naše pravé Já, naši „Božskou“ podstatu. A zůstaňme při tom lidmi s nohama na zemi žijícími svůj vlastní život.

Žádné komentáře: